onsdag den 3. februar 2010

Shinobi 1-6


"Shinobi er en facinerende blanding af dagligdags realisme og fantasy-elementer. Her er der action for alle pengene!"
Hillerød Bibliotek

"Jeg synes bogen er god fordi der er meget dramatik."
Jacob-Emil, 3. klasse

"Bogen er illustreret af Christian Guldager, der helt i harmoni med bogens ånd skildrer begivenheder både spændende, dystert og tankevækkende. Lise Bidstrup giver som altid en god historie med fart og spænding. Bøgerne er delt op i korte kapitler, så man nupper altid lige et til, for det er svært ikke at lige få afklaret, hvad der sker efterfølgende, eller hvordan vore helte reder sig ud af kniben!"
Helsingør Dagblad

""Der er fart over feltet i fortællingerne, og man når dårligt at puste ud over gennemførelsen af en strabadserende opgave, før en ny står for døren...Bøgerne er skrevet med et enkelt og flydende dansk med korte kapitler, som frister læseren til at nuppe et til, fordi spændingen er vedvarende. De er trykt med stor skrift og illustrationerne af Christian Guldager er mystiske og pirrende...God læsning."
Helsingør Dagblad

"Der er dramatik for alle pengene, historien fungerer, der er masser af fut i fejemøget, og Lise Bidstrup skriver med en god energi og drev i sproget. ”Shinobi-serien” har tilmed en relativ lav lix, og hver bog er kun på o. 70 sider, så selv de yngre læsere på mellemtrinnet kan være med. "
EMU

"Shinobi er en facinerende blanding af dagligdags realisme og fantasy-elementer. De to ting forenes på fornem vis, så man ingen problemer har med at købe historien...Der er action for alle pengene, men en action, der beskrives så stemningsfuld, at man uden problemer ser den for sig."
Fortællingen.dk

"Og med alle beskrivelserne af kampe og våben, tror jeg, at især drenge vil være helt vilde med dem"
Boggnasker.dk

"Bøgerne er ret overkommelige at læse og er derfor gode til de lidt yngre læsere, især hvis man er vild med samuraier og ninjaer."
Troldspejlet.dk

"Endelig vil de kampsportshungrende - især - drenge kunne finde god fiktion, når de søger på ninjaer, og det gør de ofte!"
Lektørudtalelse

"De tre sidste bøger i Shinobi-serien har faktisk endnu mere knald på kampscenerne og ninja-actionen end de første, da de to hovedpersoner ikke blot må kæmpe mod menneskelige ninjaer men også overnaturlige væsner med uanede kræfter. De mange farveillustrationer er flotte og stemningsfyldte og fungerer rigtig godt sammen med historien, der både er spændende og mere uhyggelig end seriens første del. Shinobi 4-6 skal læses i forlængelse af de første tre bøger, der udkom for et halvt år siden, da det er én sammenhængende historie, men kunne man lide dem, vil man helt sikkert ikke blive skuffet over den actionfyldte afslutning. Kort sagt; det er god ninja-action for alle pengene!"
Troldspejlet.dk

"...fuld knald på handlingen fra allerførste side. Teksten er som en drengedrøm på speed...Og hvis man ER til den slags bøger, så er Shinobi en fest, som man vil elske.
Bogen har masser af tegninger i farver, så man selv kan drømme sig til actionjapan, og det er en befrielse, at det er to drenge, der har hovedrollerne og ikke en af hvert køn, som ellers næsten er en lov i bøger.

Meget vellykket til sin målgruppe!"
Boggnasker.dk

"Jeg havde i hvert fald ingen problemer med at holde interessen kørende, selv om jeg er lidt langt fra målgruppen...et solidt stykke håndværk af en forfatter der er blevet god til at få plot og personer til at fungere sammen indenfor nogle givne, ofte ret snævre rammer."
Fantastik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar