søndag den 7. februar 2010

Ånderne fra tidernes begyndelse


"Skide gode bøger…
Har lige læst dem, kan ikke komme i tanke om bedre serie.
Den er lidt kort læste den på 3 dage!"

"Serien om Spiralen er ikke letlæst som sådan, men den er dog ret lettilgængelig. Den er med andre ord for de nye læsere, dem der stræber efter at lægge de officielt letlæste bøger bag sig og kaste sig over en ”rigtig” roman – her leverer Bidstrup i volumen, mens sproget og historien er enkle at gå til."
Fortællingen.dk

"Ånderne fra tidernes begyndelse er en af de mest hardcore fantasyromaner jeg nogensidne har læst. Der er alle de væsner man kan forestille sig hører med i eventyr eller marreridt."
Boggnasker.dk

"Med Ånderne fra Tidernes Begyndelse afslutter Lise Bidstrup serien om Spiralen. Det er højeffektiv, letløbende fantasy..."
Politiken

"Femte og sidste bind i fantasy-serien Spiralen. I de forrige fire bind i serien, har vi fulgt den Bahjin, som har kæmpet for at samle kræfter, så det blev muligt at vække den onde ånd, Kil'dao til live. Her i sidste del af serien, er han lige ved og næsten! For at forpurre Bahjins onde planer slår alle hovedpersonerne fra de fire bind sig sammen og kæmper imod. Det er meget spændende læsning, for forfatteren formår at køre historien helt i mål og samtidig få samlet alle løse ender. Teksten er sat med en forholdsvis stor sats, der gør, at historien glider lettere, også for ikke helt stærke læsere. Sprogligt ligner bogen de tidligere i serien. Det er let og ubesværet læsning. Også omslaget er som de andre i serien illustreret af Leis. Et stærkt udtryk med mange detaljer, for det vakse øje...
...En velskrevet fantasy-fortælling, sidste og afsluttende bind i serien Spiralen. Forfatteren fanger rigtig sine læsere ind, og fortæller så både store og små fantasy-fans kan være med."
Lektør

Ingen kommentarer:

Send en kommentar